imprese italiane
SOM LA RESPOSTA PER A L'EXPORTACIÓ
DE LES EMPRESES DE QUALSEVOL MIDA
La nostra activitat consisteix a generar facturació per als nostres clients mitjançant intervencions de gestió temporal que realitzem gràcies als especialistes temporals en exportació, gestors seleccionats i formats a la nostra empresa. Les dinàmiques de mercat i l'atenció a les empreses han fet que preparem una sèrie d'intervencions dels especialistes temporals en exportació en funció de les característiques i de les especificitats dels nostres interlocutors,empreses emergents i microempreses, petites i mitjanes empreses i grans empreses que, en tot el que està relacionat amb l'exportació i la internacionalització, tenen necessitats diferents; responem a aquestes necessitats amb serveis establerts per respondre a qualsevol necessitat.
  • ELS NOSTRES SERVEIS
  • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...

QUÈ FEM AMB LES EMPRESES

A les empreses italianes desenvolupem la facturació gràcies a l'exportació al món amb els nostres TES.

L'experiència que hem acumulat seguint milers d'empreses italianes ens permet identificar-ne de tres tipus:

  • no tenen recursos interns per dedicar-los a l'exportació;
  • tenen recursos interns però els manquen els instruments i un mètode;
  • estan estructurades però tenen necessitats de serveis "particulars".

Dediquem projectes específics a les agrupacions sectorials, a les entitats i a les institucions: des del departament comercial a la consulta de bancs de dades a la nostra disposició per trobar el millor contacte, fins a convenis de formació a totes les seves seus italianes.

Les microempreses que no tenen la força per poder-se estructurar de manera autònoma poden recórrer a un expert en externalització per comprovar el seu índex d'exportabilitat d'un producte(EPE) i preparar un informe de vendes a l'exterior (ESR).

A les petites i mitjanes empreses els oferim formació per tal que els seus gestors puguin treballar de manera autònoma, la gestió del departament i una formació contínua basada en l'"aprenentage mitjançant la interacció" per augmentar el saber fer del personal.

Per a les grans empreses treballem en la intermediació en els mercats més difícils, de manera que busquem negocis i participem en les negociacions fins a tancar el contracte. Una alta formació per al desenvolupament d'exportacions a països emergents i de pròxima generació en què la comunicació i les cultures encara no han estat gaire explorades.

Microempreses, empreses petites, empreses mitjanes o grans empreses italianes: junts sabrem trobar el vostre negoci.


SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie