Per garantirsi servizi di export innovativi
PER GARANTIR SERVEIS D'EXPORTACIÓ INNOVADORS
Departaments comercials, intervencions de formació, organització i participació en trobades temàtiques, realització de projectes específics relacionats amb temes d'internacionalització i d'exportació són només alguns dels suports que els especialistes temporals en exportació poden oferir a les entitats i les agrupacions sectorials. La qualitat i l'eficàcia de les nostres intervencions al llarg del temps ha consolidat l'associació amb aquestes estructures, de manera que hem aconseguit guanyar-nos la seva confiança, cosa que ens ha portat a treballar amb les seves nombroses delegacions locals distribuïdes per tot el territori nacional.
  • ELS NOSTRES SERVEIS
  • Co.Mark, des de l’inici, està a disposició d’ens i agrupacions sectorials en qualitat de soci privilegiat per oferir el suport necessari per a la gestió temporal d’exportació (TES)
  • Mitjançant les convencions que anualment se celebren amb agrupacions sectorials, entitats i institucions, les empreses associades poden gaudir de condicions més favorables per a l’adquisició de...
  • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...

AGRUPACIONS SECTORIALS I ENTITATS, ELS NOSTRES SERVEIS

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació i trobades per compartir coneixements mitjançant la preparació de convenis.

Normalment les empreses més petites prefereixen confiar en aquestes associacions d'empreses,perquè els permeten fer servir instruments que d'altra manera estarien fora del seu abast. Hem desenvolupat una sèrie d'intervencions concretes per incentivar la internacionalització.

La consulta de bancs de dades per obtenir clients potencials interessants és una activitat que sovint se'ns sol•licita, ja que ofereix una resposta ràpida i precisa, un primer pas cap a l'exportació. Però amb un TES que treballi a la seu de les agrupacions sectorials i gestioni els assessoraments per a la planificació estratègica juntament amb el seu associat, no hi ha cap dubte que s'aconseguirà aquest plus. Finalment, però no menys important, s'ofereixen formacions dedicades específicament a aprendre a exportar: acostumats a tractar aquests temes, sabem fer entendre les tècniques i les dinàmiques d'aquest món complex.

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie