AGRUPACIONS SECTORIALS TES

Progettazione e operatività in un unico soggetto
PROJECTES I OPERATIVITAT
EN UN ÚNIC REFERENT

AGRUPACIONS SECTORIALS, PROJECTES TES

Co.Mark, des de l'inici, està a disposició d'ens i agrupacions sectorials en qualitat de soci privilegiat per oferir el suport necessari per a la gestió temporal d'exportació (TES) i per fer formacions per a la implementació de negocis a l'estranger finançats amb fons públics i privats.

En aquestes activitats, els nostres especialistes fan un seguiment del procés, en el qual acompanyen i donen suport als gestors implicats en cadascuna de les fases del desenvolupament: des del projecte inicial fins que estigui operatiu, sempre amb uns resultats d'un nivell de qualitat altíssim.


 • ASSISTÈNCIA EN ELS PROJECTES

  Els responsables dels ens i les associacions de categoria coneixen les dificultats que hi ha a les fases de planificació que serveixen de suport als processos d'internacionalització i les exportacions. Fa anys que els TES ajuden i participen activament en la realització d'aquests processos.
 • LA FORMACIÓ

  Les agrupacions sectorials i els ens amb què col•laborem sovint realitzen plans formatius per afavorir les empreses associades amb ells. Perquè ningú sap transferir millor els conceptes d'internacionalització que qui els afronta diàriament, com nosaltres.
 • UN TES PER A LES ASSOCIACIONS

  La introducció d'un TES ales associacions significa poder oferir a l'empresa associada una sèrie de serveis amb un alt valor afegit que garanteixen la cobertura de totes les necessitats típiques de les microempreses, les pimes i les grans empreses.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Mitjançant les convencions que anualment se celebren amb agrupacions sectorials, entitats i institucions, les empreses associades poden gaudir de condicions més favorables per a l’adquisició de...
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie