CONVENCIONS AMB AGRUPACIONS SECTORIALS

Collaborazione per far crescere le imprese
COL•LABORACIONS PER FER CRÉIXER LES EMPRESES

LES CONVENCIONS AMB AGRUPACIONS I ENTITATS

Mitjançant les convencions que anualment se celebren amb agrupacions sectorials, entitats i institucions, les empreses associades poden gaudir de condicions més favorables per a l'adquisició de nombrosos serveis d'ajuda a l'exportació.

L'atenció constant a les seves necessitats ha fet que tinguem preparades una sèrie d'intervencions que oferim directament a les seus de les empreses, cosa que en facilita l'accés als associats. Fins ara, les convencions s'han establert amb unions industrials (delegacions provincials), CNA, Confartigianato, API, Unioncamere, cambres de comerç, consorcis i institucions bancàries.


 • DEPARTAMENTS COMERCIALS

  Un avantatge de les convencions és la possibilitat de preparar un departament comercial per als inscrits: un TES els oferirà una anàlisi de planificació estratègica mitjançant la localització de mercats i canals de distribució ideals per als inscrits d'entitats o agrupacions sectorials.
 • GENERACIÓ DE CONTACTES

  En les convencions s'ha previst obtenir les dades de possibles clients dels nostres bancs de dades per tal d'aprofundir els contactes i aconseguir trobar clients potencials. L'objectiu final és desenvolupar llistes específiques o sol•licituds d'oferta per al negoci de referència, a Itàlia o a l'estranger.
 • FORMACIÓ I CONVENIS PER A L'EXPORTACIÓ

  El nostre suport a les entitats i a les associacions de categoria continua amb l'organització de convencions i trobades formatives, dissenyades tant pels encarregats de l'estructura com per les empreses associades. És una altra activitat en què destaquen els nostres especialistes gràcies a la seva preparació.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Co.Mark, des de l’inici, està a disposició d’ens i agrupacions sectorials en qualitat de soci privilegiat per oferir el suport necessari per a la gestió temporal d’exportació (TES)
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie