Rispondere ad esigenze di export complesse e' la nostra attivita' quotidiana
SATISFER LES NECESSITATS D'EXPORTACIÓ
COMPLEXES ÉS LA NOSTRA ACTIVITAT DIÀRIA
Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport a les empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns. Segons l'experiència que hem aconseguit al llarg d'anys de suport a les grans empreses, hem localitzat en les categories següents les necessitats principals que hem pogut verificar i a les quals hem donat resposta amb eficàcia mitjançant els nostres especialistes temporals d'exportació.
  • ELS NOSTRES SERVEIS
  • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...

GRANS EMPRESES, ELS NOSTRES SERVEIS

Per ajudar les grans empreses, sovint se sol•licita la intervenció de l'especialista temporal en exportació perquè dugui a terme intervencions específiques, especialment en els mercats dels quals encara no es coneixen bé les dinàmiques i on comunicar no és gens fàcil.

Per tant, les grans empreses italianes poden gaudir dels TES per valorar i, si cal, establir acords de distribució, contractes d'aliança d'empreses i ubicacions comercials o productives estables que normalment requereixen un gran compromís d'intermediació i, per tant, un coneixement profund tant de les cultures del lloc com de l'idioma que s'hi parla. A més, comproven quins són els millors interlocutors per crear una xarxa de canals de distribució sòlida i eficaç: clients directes, importadors, venedors a l'engròs, agents, gran distribució.

Amb l'experiència, hem entès que una empresa de mida gran necessita també formar el personal i, per tant, s'han estudiat programes específics que permeten una formació contínua en les tasques diàries, amb l'objectiu final de no interrompre les activitats del departament de comerç exterior en les seves funcions i alhora oferir una formació adequada per a l'exportació dels propis productes.

Finalment, proposem la consulta de bancs de dades (EPD): una oportunitat molt valorada per les grans empreses que l'aprofiten.


SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie