ESPECIALISTA EXPORTACIÓ FORMACIÓ D’EMPRESES

Affianca un TES ai tuoi export manager
POSEU UN TES AL COSTAT DELS VOSTRES GESTORS D'EXPORTACIÓ

ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ, TES PER A L’ALTA FORMACIÓ

L'especialista temporal en exportació Co.Mark ha estructurat un programa d'alta formació que permet al departament de comerç exterior de les empreses continuar les seves activitats.

Acompanyats dels nostres experts, els gestors interns apliquen de manera concreta els procediments operatius que nosaltres hem preparat, a partir d'anys d'experiència en el difícil sector de l'exportació a diferents països, tant emergents com no emergents.

Estimulats pels instruments comercials d'última generació, els recursos humans del client milloren amb l'adquisició de mètodes que difícilment es poden transferir amb una orientació formativa catedràtica.


 • APRENDRE MENTRE ES TREBALLA

  Formar sense interrompre l'exercici comercial: treballar al costat d'una altra persona permet la transferència de competències d'alt nivell sobre els mercats estrangers, cosa que evita desaccelerar l'acció. Això és un privilegi que es transformarà en un augment de la facturació per a l'empresa.
 • L'ACTUALITZACIÓ ÉS AL DIA A DIA

  El fet de tractar amb diferents tipus d'empreses ens crea la necessitat d'actualitzar constantment la metodologia operativa que utilitzem. Un avantatge que transferim a les nostres empreses clients en les intervencions d'"aprenentatge mitjançant la interacció".
 • PER VOSALTRES, MILLOR RENDIMENT

  Treballant en estret contacte amb vosaltres, els càrrecs interns adquiriran nous mètodes operatius de màrqueting. Comprovar com milloren els indicadors clau de rendiment (KPI) amb resultats de vendes reals.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

GRANS EMPRESES

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns.

ENTITATS I ASSOCIACIONS

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...