ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ PER A GRANS EMPRESES

Soluzioni per vendere su mercati emergenti e di nuova generazione
SOLUCIONS PER VENDRE EN MERCATS
EMERGENTS I DE NOVA GENERACIÓ

ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ (TES) PER A MERCATS COMPLEXOS

És difícil afrontar qualsevol mercat emergent i els de pròxima generació, fins i tot per a les empreses més estructurades. L'especialista temporal en exportació de Co.Mark, gràcies a les tècniques utilitzades per obtenir informació sobre les estratègies i les vendes d'aquests països, l'ús dels idiomes adequats en qualsevol àrea del món i el coneixement dels comportaments de diferents cultures, ofereix un suport vàlid.

 • FEM FRONT PER TU A DESAFIAMENTS COMPLICATS

  La primera barrera per entrar és l'idioma, especialment si l'estratègia de penetració preveu el contacte amb el comprador i representats d'estructures petites i mitjanes. A les grans empreses és possible que no hi hagi persones que coneguin aquestes àrees geogràfiques, nosaltres els oferim suport en els projectes comercials.
 • NO NOMÉS EXPORTAR

  Acords de distribució, contractes d'aliança d'empreses i ubicacions comercials o productives estables a l'estranger són algunes de les estratègies amb què les grans empreses s'enfronten al comerç estranger; junts valorarem les diferents solucions.
 • ENS ARRISQUEM AMB VOSALTRES

  És inútil arriscar inversions en recursos que augmenten els costos fixos inicials si no s'han analitzat les possibilitats efectives d'orientació a un nou negoci. Tenim a la vostra disposició un professional que valora les possibilitats reals de comercialització dels productes i serveis de referència.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

GRANS EMPRESES

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns.

ENTITATS I ASSOCIACIONS

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...