ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA

prepararsi per non sbagliare
PREPARAR-SE PER NO EQUIVOCAR-SE

ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ (TES) PER A LA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA

Un especialista temporal en exportació de Co.Mark en una gran empresa adopta praxis consolidades perfilades al llarg d'anys experiència, per això us pot fer una contribució important a la planificació estratègica per a la vostra comercialització.

Utilitzant anàlisis elaborades com fruit d'anys d'estudis realitzats al sector, els nostres especialistes planifiquen les millors estratègies d'orientació als països més interessants per al vostre negoci i estudien, amb la gestió empresarial, les fórmules d'internacionalització més adequades fetes a la mida de les necessitats de l'empresa.

Permetem el desenvolupament sistemàtic dels mercats estrangers: la consolidació de la presència en els més madurs, una preparació eficaç en els mercats emergents i orientació correcta en els de propera generació.


 • PLA ESTRATÈGIC

  Què, on i com exportar, són les preguntes a les quals oferim respostes basades en dades i informacions elaborades amb models matemàtics d'eficàcia provada.
 • EL MERCAT MÉS ADEQUAT

  L'elecció de l'orientació no depèn només de l'anàlisi d'intercanvi o de la tendència del producte de referència; cal fer consideracions tenint en compte diferents variables relacionades amb l'empresa i amb la seva organització. Junts valorem el recorregut.
 • EL CANAL DE DISTRIBUCIÓ IDEAL

  Qui són els interlocutors comercials importants per vosaltres? Clients directes? Importadors? Venedors a l'engròs? Agents? Grans distribuïdors? Per triar els canals de distribució més adequats cal una estratègia específica que podem dissenyar amb precisió. Una garantia.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

GRANS EMPRESES

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns.

ENTITATS I ASSOCIACIONS

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...