EPE PER A MICROEMPRESES

Valutare dove e con chi fare export
VALORAR ON I AMB QUI FER EXPORTACIONS

MICROEMPRESES: AVALUACIÓ DEL RENDIMENT D'EXPORTACIÓ (EPE)

A les microempreses els oferim l'avaluació del rendiment d'exportació (EPE), un servei basat en el web que, mitjançant l'emplenament d'un formulari, permet a l'empresa calcular en temps real un índex que defineix el seu grau d'exportabilitat i obtenir informacions útils per millorar-lo.

 • L'IMPORTANT ÉS SABER

  La propensió cap a l'estranger d'una microempresa pot ser diferent (baixa, mitjana o alta): és fonamental saber-ho i ser-ne conscient per actuar i millorar-la. Amb la informació de què disposem podem ajudar i posar les microempreses italianes en la direcció adequada per arribar a la meta de la internacionalització.
 • COMENÇAR AMB BON PEU

  Assegurar la inclinació per afrontar les activitats estrangeres té una importància bàsica per no fer passos en fals. Responent algunes preguntes fonamentals sobre el mercat, juntament amb els nostres instruments de valoració, s'obté una primera indicació sobre les possibilitats de les empreses.
 • L'OPINIÓ QUE ACONSEGUIREU

  Vosaltres en tindreu prou amb un cop d'ull per comprovar la vostra actitud i valorar les respostes que oferiu, un TES analitzarà detalladament la situació. Per cada element, des dels productes i serveis fins als mercats i els competidors, us oferim unes indicacions clares sobre què cal fer per millorar el vostre rendiment en les exportacions.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació...