ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ PER A MICROEMPRESES

Un export manager al tuo fianco
UN GESTOR D´EXPORTACIÓ AL TEU COSTAT

ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ PER LES MICROEMPRESES EN EXTERNALITZACIÓ

Una intervenció en externalització d'un especialista temporal en exportació de Co.Mark és el servei més complet per al desenvolupament dels mercats estrangers de les empreses emergents i microempreses.

Mitjançant l'organització i la gestió dels instruments que donen suport a totes les activitats comercials i sobre la base d'indicacions elaborades en el procés de configuració estratègica, els nostres especialistes, juntament amb l'emprenedor, desenvolupen, en representació de l'empresa,la cerca de nous clients i la creació de xarxes comercials estructurades, de manera que es posenen marxa negociacions i es tanquen vendes. Aquestes operacions tenen un impacte directe en l'augment de la facturació.


 • PER COMENÇAR

  Les empreses de mida reduïda o que acaben de començar el seu recorregut es poden permetre de seguida un gestor d'àrea amb gran experiència? ¡Probablement no! Per això, la nostra feina és oferir una solució a l'abast d'aquest tipus d'empreses.
 • A L'ESTRANGER AMB ELS PROFESSIONALS

  La mida de l'empresa no ha de ser sinònim d'una orientació inexperta en el mercat internacional. Amb nosaltres, també les microempreses poden encarar els processos d'internacionalització amb coneixement de causa, i aprofitar i superar el repte que ens imposa la competència econòmica globalitzada.
 • PER A LES MÉS PETITES

  Tant si fa temps que estan en marxa com si tot just comencen el seu camí, el TES fa la seva funció amb un servei complet: analitza la situació, configura l'estratègia, la comparteix, desenvolupa els ingressos, comprova la solvència dels clients potencials. Una acció completa a costos competitius.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...