ESR PER A MICROEMPRESES

Pianificare per esportare con successo
PLANIFICAR PER EXPORTAR AMB ÈXIT

MICROEMPRESES: INFORME DE VENDES EN EXPORTACIÓ (ESR)

Oferim el servei següent: un informe de vendes en exportació (ESR, per les sigles en anglès) o una planificació estratègica que, mitjançant l'elaboració d'informacions de mercat, amb variables empresarials personalitzades, permet identificar una línia clara que cal seguir per poder exportar amb èxit.

Amb pocs passos, cada microempresa pot obtenir una planificació completa, un instrument indispensable per donar suport ales decisions que es prenen per desenvolupar les vendes a l'estranger.


 • L'ANÀLISI PER COMENÇAR BÉ

  Analitzar el context empresarial (mercats que cal conquerir, canal de distribució ideal, competència de referència) és fonamental per definir estratègicament les activitats. Per tant, es poden establir les característiques de l'orientació a l'exportació per millorar-la.
 • L'ESTRATÈGIA GUANYADORA

  L'ESR, a partir de la definició de paràmetres d'aquestes empreses, garanteix el seguiment d'estratègies que permeten triar el camí més correcte per a les microempreses italianes. Una fita d'extrema importància per configurar un pla d'acció amb l'objectiu d'establir comerç amb altres països.
 • ORGANITZACIÓ EFICAÇ

  Després de l'ESR es fa una configuració que es pot mesurar al llarg del temps. Objectius comercials, de venda i màrqueting, recursos dedicats i instruments adequats que fan de l'ESR una estructura operativa i de control potent utilitzada per les microempreses italianes per desenvolupar el seus negocis.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...