EXPORTACIÓ DE LES MICROEMPRESES

Export Tools per prepararsi al meglio
Export Tools

MICROEMPRESES, SERVEIS DE PREPARACIÓ A L'EXPORTACIÓ

A les microempreses els oferim les eines d'exportació (Export Tools): activitats que els permeten aconseguir els instruments de base necessaris per fer frontals mercats estrangers, de manera que les deixa en posició de poder fer els primers passos.

La preparació de documentació, llistes de preus i materials informatius traduïts als idiomes del mercat de referència, a més a més del desenvolupament d'una presència adequada en els motors de cerca amb el posicionament d'una pàgina estructurada en diferents idiomes, és l'equip mínim necessari per afrontar l'exportació.


 • PENSEM SEMPRE EN EL VOSTRE OBJECTIU

  L'aproximació multicultural a l'exportació ha perfeccionat el nostre sentit crític, la qual cosa ens ha portat a entendre com transferir els conceptes de les microempreses. Junts valorem les informacions que cal oferir al públic per despertar-los l'interès.
 • EL WEB ÉS INDISPENSABLE

  Una finestra al món per ajudar qualsevol activitat d'exportació. Les pàgines d'Internet intuïtives i eficaces i, sobretot, optimitzades, són fonamentals per fer que els clients potencials s'acostin a l'empresa. Nosaltres donem suport ales microempreses italianes també en aquest pas.
 • COMUNICAR PER EXPORTAR

  La nostra llarga experiència de cerques de clients i de creació de xarxes comercials italianes i estrangeres ens ha ensenyat que transmetre el propi negoci és un dels factors d'èxit del màrqueting internacional.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació...