Un concreto supporto alle vendite per le PMI
UN SUPORT CONCRET A LES VENDES
PER A LES PIMES
Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials a Itàlia i a l'estranger. Al llarg dels anys, hem pogut constatar com les sol•licituds d'intervenció provinents de les pimes es concentraven en la sol•licitud de suport d'especialistes temporals en exportació en règim de col•laboradors externs tant per a la gestió externa del departament comercial estranger com per dur a terme accions de formació, dirigides a formar el personal intern per tal de dotar-lo d'instruments i mètodes adequats per afrontar els mercats estrangers en evolució.
  • ELS NOSTRES SERVEIS
  • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...

PETITES I MITJANES EMPRESES, SUPORT

Les petites i mitjanes empreses sovint necessiten intervencions amb l'objectiu d'organitzar el departament d'exterior: les mitjanes empreses, perquè estan estructurades però desorganitzades en aquest sentit; les altres, per la probable manca de recursos a la mateixa empresa. L'especialista temporal en exportació de Co.Mark s'ocupa justament d'acompanyar l'empresa en un procés fluid d'internacionalització.

Els nostres especialistes, mitjançant la formació, entren en contacte amb els col•laboradors interns i els acompanyen treballant amb ells en totes les fases de realització d'estratègia d'orientació als nous mercats.

Consultant els instruments d'anàlisi que posem a la seva disposició, valoren no només la possibilitat de comercialització dels productes, sinó també la fiabilitat dels socis, per tal d'estar segurs d'oferir contactes eficients que portin a una sol•licitud real d'oferta amb el guany consegüent.

Les petites empreses, sobretot, però també les mitjanes, gràcies a la tècnica de l'"aprenentatge per interacció", adquireixen competències importants mentre es desenvolupa el projecte: a partir de l'observació del TES en acció i acompanyats per aquest, adquireixen més familiaritat, de manera que aprenen a moure's correctament.

Petites activitats ben estructurades, al llarg del període d'assessorament per part d'experts que oferim nosaltres, comporten grans beneficis tant en termes de facturació com de reorganització empresarial.


SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie