ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ A L´ESTRANGER

Vendiamo i tuoi prodotti e servizi in tutto il mondo
VENEM ELS TEUS PRODUCTES I SERVEIS
A TOT EL MÓN

ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ PER VENDRE A L'ESTRANGER

L'especialista temporal en exportació de Co.Mark gestiona el departament estranger i comercial en externalització per tal de desenvolupar les vendes de cada empresa client.

Les intervencions, al costat de l'emprenedor, preveuen fer servir mitjans innovadors per analitzar els mercats amb l'objectiu de localitzar les millors sortides a l'estranger.

La nostra assistència en totes les fases del procés, des del control de la fiabilitat econòmica dels socis fins a la concreció de les comandes i la creació, gestió i coordinació de xarxes de vendes, fa que la nostra intervenció sigui la més completa en el camp del servei de suport a la internacionalització de les empreses.


 • EXPORTAR

  La seva tasca consisteix a fer augmentar la facturació a través del desenvolupament de les exportacions. Tenir-los al costat significa poder comptar amb col•laboradors capaços i fiables, que permeten portar els productes i els serveis a nous països per fer créixer l'activitat.
 • INNOVACIÓ

  Per tal d'aconseguir el màxim rendiment, els nostres experts empren instruments analítics i operatius molt incisius que asseguren l'èxit en un interval de temps breu.
 • DE LA COMANDA AL COBRAMENT

  Per construir xarxes comercials no s'han de deixar caps per lligar. Per això, la seva preparació no només té sòlides arrels en el comerç, sinó que també s'asseguren tots els aspectes relacionats amb el cobrament a l'estranger. En qualsevol moment del vostre procés us podran oferir el suport més adequat.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

GRANS EMPRESES

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns.

ENTITATS I ASSOCIACIONS

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...