ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ PER A LA FORMACIÓ D’EMPRESES

Il nostro tutoring per trasferire un metodo di vendita efficace
LA NOSTRA FORMACIÓ PER TRANSFERIR
UN MÉTODE DE VENDA EFICAÇ

ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ (TES): FORMAR PER CRÉIXER

Dins de l'activitat habitual de l'especialista temporal en exportació Co.Mark s'inclou la de fer formació a les empreses.

És la nostra resposta a necessitats provinents de les petites i mitjanes empreses ja estructurades per a l'exportació però que encara no han implementat les millors pràctiques.

En aquests casos, sense perdre de vista l'objectiu de fer augmentar la facturació, desenvolupem també un paper de suport dels referents interns, ja que els fem participar en les planificacions i actuacions de les estratègies de màrqueting.

Una formació per inducció, treballant en la cerca de clients i en el desenvolupament de nous mercats, de manera que aconseguim que siguin productius tots els moments de la intervenció. en la literatura específica, aquest mètode es defineix com a «learning by interacting» (aprenentatge per interacció).


 • TRANSFERIM L´ORGANITZACIÓ

  Donem suport oferint als responsables de l'empresa un model d'organització guanyador. És la millor manera per operar a l'empresa: desenvolupant la facturació i perfeccionant la planificació de les operacions necessàries per fer que les polítiques per exportar als països estrangers siguin sòlides.
 • FORMEM VENENT

  Analitzem el context actual, trobem els millors referents comercials, ens hi posem en contacte, proposem els productes i serveis de l'empresa, tanquem els contractes, ajudem en el cobrament mitjançant accions organitzades i formació del personal.
 • PER A LA SUCCESSIÓ EN L´EMPRESA

  La formació s'aplica també en els processos de canvi generacional: oferim a les properes generacions o als col•laboradors més estrets els elements necessaris per desenvolupar el seu negoci.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

GRANS EMPRESES

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns.

ENTITATS I ASSOCIACIONS

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...