PROJECCIÓ DE XARXES D’EXPORTACIÓ

Aggregarsi per vincere sui mercati esteri
UNIR-SE PER GUANYAR
ALS MERCATS ESTRANGERS

TES PER A LA PROJECCIÓ DE LES XARXES D’EMPRESA

Els especialistes temporals en exportació de Co.Mark estan especialitzats en la projecció de xarxes d'empresa segons ho sol•liciti cada empresa o institució.

L'objectiu de les agregacions concebudes d'aquesta manera és aconseguirla internacionalització, un procés que es pot fer de manera més eficaç en xarxa i compartint els recursos necessaris per dur a terme accions d'aquesta mena.

En aquesta intervenció, els TES tenen la tasca de seleccionar empreses que siguin complementàries (integració vertical o horitzontal), que no estiguin en competència entre elles i que tinguin en comú els mateixos canals de distribució, de manera que es desenvolupen per a la xarxa els instruments necessaris per a l'acció comercial d'exportació. Un cop estructurada, gestionen tota l'activitat de desenvolupament cap als mercats estrangers.


 • PER A LES EMPRESES I LES ENTITATS

  Projecció de xarxes d'empresa començant per les necessitats individuals o donant suport a entitats i agrupacions sectorials. Una planificació inicial correcta de la constitució de les xarxes és indispensable per aconseguir el projecte d'internacionalització, i els nostres experts ho saben.
 • ES POT EXPORTAR EN XARXA

  La internacionalització de les empreses que pertanyen a la xarxa presenta avantatges indubtables en la baixada dels costos per afrontar els mercats estrangers, gràcies a les economies d'escala generades per la utilització d'instruments i serveis compartits. Així doncs, podem dir que «la unió fa la força».
 • LA SELECCIÓ ÉS FONAMENTAL

  En la projecció de xarxes d'empreses, la selecció de les empreses té una importància bàsica per estructurar l'agregació. Ho sabem bé i parem atenció a tots els detalls per triar les empreses que faran de la xarxa un èxit per a totes.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...