TES INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

Export e innovazione tecnologica: un binomio inscindibile
EXPORTACIÓ I INNOVACIÓ TECNOLÒGICA:
UN BINOMI INSEPARABLE

TES PER LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA: UN ESPECIALISTA TEMPORAL EN EXPORTACIÓ ESPECÍFIC

En el seguiment del servei del TES per a la innovació tecnològica, l'especialista temporal en exportació, preparat per dur a terme aquestes accions específiques, centra la seva atenció en la posada en marxa i la gestió de contactes comercials amb els clients potencials interessats en l'adquisició de patents.

Aquesta intervenció té com a punt de partida perfilar l'estratègia definida durant la fase de prospecció; l'objectiu final que establim és la finalització de negociacions concretes per a la venda o la cessió en llicència de les patents. Aquest és l'objectiu que qualsevol inventor i titular vol aconseguir com a culminació de la seva pròpia creativitat.


 • PER ALS INVENTORS

  Per trobar una empresa interessada en la producció d'una patent, el nostre mètode d'orientació al mercat pot comportar molts avantatges. Fa anys que ajudem els inventors i les empreses a posar-se en contacte i crear un negoci recíproc.
 • PER A LES EMPRESES D'ALTA TECNOLOGIA

  La nostra intervenció pot ser un suport vàlid per a la cessió, distribució i venda de patents i invents tant a Itàlia com a l'estranger gràcies a la competència dels nostres TES.
 • PER A LES EMPRESES DE PROTECCIÓ DE LA PROPIETAT INTEL•LECTUAL

  Els nostres interlocutors no són només les empreses fabricants i els inventors. Els nostres TES han establert moltes col•laboracions amb estudis i agències professionals de protecció de marques i patents per tal de donar suport als clients en la venda de les seves invencions.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...