MÀRQUETING ALS MOTORS DE CERCA

Le campagne sui motori per farsi conoscere
LES CAMPANYES ALS MOTORS
PER FER-SE CONÈIXER

MÀRQUETING ALS MOTORS DE CERCA: SUPORT SEM I SEO

El màrqueting als motors de cerca (SEM) i l'optimització dels motors de cerca (SEO), és a dir, generar trànsit al web, és exactament el que us oferim: valorem amb l'especialista temporal en exportació la importància de la vostra visibilitat als motors de cerca i analitzem també els continguts que ja estan en línia.

Les activitats que podeu fer amb nosaltres són múltiples: des de l'assessorament fins a la creació de l'estratègia completa del màrqueting SEM i SEO, cosa que fa augmentar les vostres possibilitats de negocis.


 • NO DEIXEM CAPS PER LLIGAR

  Per poder ser entre els primers, cal treballar molt, crear un web interessant per als mecanismes de les aranyes, una part de continguts que respecti les regles establertes pels algoritmes i que s'intensifiqui en molts casos amb l'activació dels perfils socials. Si ho feu tot sols, pot ser una tasca complexa, junts ho podem fer molt fàcilment.
 • IMPLEMENTACIÓ DE CANALS DE VENDA

  El món actualment utilitza el telèfon intel•ligent diàriament, així com la tauleta i l'ordinador per trobar el que necessita. És per això que els nostres TES us acompanyaran i us seguiran en el procés de creació de marca empresarial, per augmentar vertiginosament els coneixements del vostre producte o servei.
 • SUPORT SEO

  Valorem l'empresa, aconseguim informació del que produeix per als usuaris digitals la competència natural i proposem un pla estructurat que incorpora l'aplicació de totes les millors pràctiques SEO, fonamentals a internet.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...