MÀRQUETING DIRECTE PER CORREU ELECTRÒNIC

MÀRQUETING DIRECTE PER CORREU ELECTRÒNIC, SERVEI DEM

Mitjançant els experts temporals en exportació, experts en les accions de màrqueting a Internet, podem ajudar les empreses en la planificació i realització de campanyes de màrqueting directe per correu electrònic capaces de crear interès cap als productes i serveis que ofereixen.

Estan pensades per consolidar la marca de l'empresa i generar contactes que es transformen en possibles clients i que pot gestionar directament el client o els TES al servei de gestió interna:


Le newsletter per
ELS BUTLLETINS PER "IMPACTAR"
 • DEM PERQUÈ ENS RECORDIN

  Són accions que mantenen un estret contacte amb els clients. El record de la marca passa per aquest mitjà de difusió molt incisiu. Comunicar constantment amb aquestes accions permet un grau d'empatia més alt amb qui volem que ens recordi.
 • DEM: QUIN ÉS EL PLUS?

  Hi ha qui compara les accions de DEM amb accions de bustiada tradicionals, però són molt més que això. En primer lloc, la relació que s'estableix amb qui està inscrit a les nostres notícies és més directa, però sobretot es pot mesurar. Les plataformes d'última generació ofereixen informes precisos que ens permeten perfilar millor la campanya. Nosaltres ho fem per vosaltres.
 • EL BUTLLETÍ ES LLEGEIX I... ES VEU

  Com en totes les accions de comunicació, en una redacció correcta no només és important la part textual, sinó també la gràfica. Per això, té una importància fonamental estudiar de manera precisa l'impacte visual de les comunicacions. Ens ajudarà a maximitzar l'amortització de les trameses i a fidelitzar més els nostres interlocutors.
 • VEGEU TAMBÉ
 • Encomanades als co especialista d'exportació temporal marca per comercialitzar els seus...
Business News

Vuoi ricevere mensilmente opportunità d'affari relative al tuo specifico settore? Iscriviti alle nostre Business News!

Scopri i tuoi mercati

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Identifica i mercati di maggior interesse per esportare i tuoi prodotti! Attraverso il nostro software di analisi dei mercati, ti consentiamo di individuare i 6 Paesi a più elevato potenziale di export in base al tuo settore di business! Scopri dove puoi vendere con successo!

Trova i tuoi clienti

I nostri Temporary Export Specialist ogni giorno raccolgono opportunità di business in tutto il mondo. Valuta quelle relative al tuo settore!

Alimentare
Cosmesi
Meccanica
Abbigliamento ed accessori
Edilizia e costruzioni
Medicale
Arredamento ed accessori
Elettronica ed elettrotecnica
Plastica e gomma
Automotive
Legno
Tessile
Carta e cartone
Macchine ed impianti
Vetro
Chimica
Varie
SERVEIS ADEQUATS PER A
Empreses emergents i microempreses

Especialista temporal en exportació per començar un recorregut

Qualsevol empresa que s'acosta al mercat ha d'afrontar necessàriament l'exportació, des de la seva creació,tant si és una empresa emergent com una microempresa que es pugui identificar amb una facturació de fins a dos milions d'euros...

Petites i mitjanes empreses

Especialistes temporals en exportació per a la vostra exportació

Les intervencions dels experts temporals en exportació (TES) neixen per oferir a les petites i mitjanes empreses un suport comercial altament competent i especialitzat en diferents sectors, tot el necessari per ajudar-les en la cerca de clients i en la creació de xarxes comercials...

Grans empreses

Especialistes temporals en exportació per a intervencions específiques

Un TES Co.Mark a les grans empreses troba la seva ubicació natural per dur a terme intervencions específiques, per donar suport ales empreses amb un màrqueting consolidat que volen enfrontar-se a nous projectes o nous mercats sense que això n'afecti els recursos interns...

Entitats i associacions

Especialistes temporals en exportació per donar suport als associats

Des de sempre, Co.Mark està a disposició de les agrupacions sectorials, entitats i institucions: les sinergies entre els especialistes temporals en exportació són múltiples. Des de la possibilitat d'activar un departament comercial ales seus dels associats a la formació...